Uwaga, zwierzę nie jest rzeczą, a adopcja nie ma nic wspólnego z zakupem! Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnego (zainteresowanym wzór prześlemy e-mailem). Zastrzegamy prawo wyboru najlepszego domu dla psa.

Biszkopt to pies, który w swoim życiu zaznał dużo miłości człowieka. Ale spotkało go też ze strony ludzi wiele zła.
Wychuchany i rozpieszczony od szczeniaka, stał się w domu zbędnym „meblem”, gdy na świecie pojawiły się dzieci.
Jego właścicielka bez skrupułów postanowiła się go pozbyć, decydując się na najgorsze…

Biszkopt wie, co to tułaczka po ulicy, głód, co to kopniak, uderzenie, jak boli przypalanie papierosem.
Doświadczył tego wszystkiego na własnej skórze.
Nie wie, co to eutanazja, bo jej na szczęście udało mu się uniknąć.
Udało się, bo Biszkopt spotkał na swojej drodze dobrych ludzi, którzy postanowili odmienić jego los i znaleźć mu dom,
w którym zostanie na zawsze i nigdy się nie znudzi.

Biszkopt ma ponad 6lat. Jest zdrowy, odrobaczony i wykastrowany.
Niewielki – głową sięga pod kolano.

Dogaduje się z innymi psami, może mieszkać z pieskiem podobnej wielkości. Pozostawiony sam w domu nie niszczy, nie wyje i nie brudzi. Pięknie chodzi na smyczy i jeździ samochodem,
nie boi się jeździć windą i chodzić po schodach, reaguje na podstawowe komendy – 100% domowy pies!

Ostatnie zmiany w życiu Biszkopta i niewłaściwe traktowanie go przez poprzednich właścicieli sprawiły, że pies boi się zaufać człowiekowi i ze strachu potrafi bronić się zębami.
Z każdym dniem jest coraz lepiej – gdy zrozumiał, że nic mu nie grozi – nie broni się już przed dotykiem i głaskaniem. Biszkopt szuka cierpliwego człowieka, który będzie potrafił odgonić złe duchy przeszłości…

Warunkiem adopcji Biszkopta jest zgoda na wizytę przedadopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej.
Adopcja tylko na terenie Warszawy i okolic.


KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:

519 127 664

andzike@hotmail.com





















































Opublikowano środa, Grudzień 8th, 2010 at 13:49
Kategorie wpisu adopcja, pies, Warszawa
Możesz zostawić komentarz, lub trakować ze swojej własnej strony. Bookmark and Share

0

Skomentuj